Компанія «Київгаз» засуджує погрози журналістам і звертається до правоохоронних органів з вимогою негайного розслідування факту погрози кореспонденту. Просимо розслідувати даний факт у максимально стислі терміни та публічно оголосити результати розслідування. Зі свого боку компанія «Київгаз» готова всебічно сприяти і допомагати слідству. Компанія «Київгаз» готова взяти на себе витрати щодо забезпечення охорони журналіста та її близьких на період проведення слідства.   

 

Компанія «Київгаз» також заявляє, що згадка назви компанії  в погрозах журналісту є провокацією, спробою маніпуляції громадською думкою та втягуванням компанії в інформаційний скандал.

 

Компанія поважає журналістів та їх право на позицію. Водночас, протягом останніх двох місяців компанія «Київгаз» вже стала об'єктом масової брудної інформаційної кампанії. низка інтернет-ЗМІ, використовуючи маніпуляції та перекручування фактів, розмістили матеріали, які завдають шкоди репутації керівництва компанії «Київгаз» та її акціонерів.  

 

ПАТ «Київгаз» є публічним та соціально-орієнтованим підприємством і повністю виконує взяті на себе зобов'язання перед киянами. Компанія веде прозору фінансово-господарську діяльність і відкрита для діалогу. 

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б