Шахраї проникають у помешкання наших абонентів, представившись співробітниками газової компанії. Як не стати жертвою та розпізнати працівника ПАТ «Київгаз»?

Співробітники ПАТ «Київгаз» повинні бути вдягнені у спецодяг з логотипом компанії, мати при собі посвідчення, а також чітко формулювати мету свого візиту.

У ПАТ «Київгаз» є три групи працівників, яким може знадобитися доступ до оселі споживача: контролери, слюсарі та аварійні бригади.

Контролерам необхідно отримувати доступ до помешкання, оскільки вони здійснюють перевірку фактичних показань індивідуальних пристроїв обліку газу. Це переважно жінки. На даний момент у ПАТ «Київгаз» працює лише один контролер чоловічої статі. Не всі контролери вдягнені у спецодяг, але кожен обов’язково має посвідчення працівника газової компанії.

Слюсарям необхідно отримувати доступ до помешкання абонента у разі здійснення планових технічних оглядів. Про такі огляди мешканців будинку попереджують завчасно, розміщуючи оголошення та письмово повідомляючи організацію, яка обслуговує будинок. Також план технічного огляду є на нашому сайті. Слюсарі - переважно чоловіки. На даний момент в ПАТ «Київгаз» не працює жодної жінки слюсаря, яка б здійснювала плановий технічний огляд. Якщо у вас під дверима стоїть людина, котра стверджує, що вона співробітник компанії ПАТ «Київгаз» і проводить плановий технічний оглад, запитайте її прізвище та зателефонуйте до контакт-центру за номером телефону (044) 495-04-04. Оператор надасть інформацію чи дійсно даний слюсар закріплений за вашою дільницею.

Аварійні бригади приїжджають відповідно до заявок на предмет можливого витоку газу. Зазвичай таку заявку залишає сам абонент або його сусіди. Усі працівники аварійних бригад обов’язково одягнені у спецодяг з логотипом компанії, а також мають посвідчення.

Також зазначаємо, що всі працівники ПАТ «Київгаз» добре проінформовані про можливі причини недовіри з боку абонентів, саме тому з розумінням відносяться до вимоги надати посвідчення працівника газової компанії.

 

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б