Сьогодні, 23.06.2017р., представники служби безпеки ПАТ «Київгаз» допомогли затримати та передати співробітникам національної поліції Шевченківського УП ГУНП України у м. Києві осіб, які вводили наших абонентів в оману.

Затримані особи представлялися працівниками ПАТ «Київгаз» та повідомляли абонентів про необхідність проведення чистки газових водонагрівачів. Абонентам демонстрували підроблені посвідчення, наголошували на обов’язковості проведення чистки, за свої «послуги» стягували плату, яка в 2-3 рази перевищує вартість аналогічної послуги від ПАТ «Київгаз».

Зверненням громадян до контактного центру ПАТ «Київгаз» на предмет можливих випадків шахрайства завжди приділяється особлива увага. Наша служба безпеки плідно співпрацює із представниками національної поліції та всебічно допомагає у затриманні таких осіб.

Прес-служба ПАТ «Київгаз» постійно інформує населення про найбільш поширені випадки шахрайства, ознайомлює абонентів із належним зовнішнім виглядом працівників газової компанії, а також із тим, як має виглядати посвідчення працівника.

Якщо до вас звертається особа, яка представляється працівником ПАТ «Київгаз», наполегливо рекомендуємо зателефонувати за номером (044) 495-04-04 для того, щоб дізнатися чи працює людина з таким прізвищем у компанії та за яким районом міста Києва цей працівник закріплений. .

Просимо поширювати цю інформацію та приділяти особливу увагу інформуванню людей похилого віку, оскільки саме вони є потенційними жертвами шахраїв.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б