З вересня нинішнього року клієнти «Київгазу» отримають рахунки нового формату. Документ став простішим, а інформація зручнішою для візуального сприйняття.

Нові платіжки за послугу розподілу газу відрізняються від попередніх насамперед структурою. Додаткових рядків у ній не з’явилося, натомість зручно впорядкували необхідну для споживачів інформацію. Зокрема документ поділений на три блоки. Зліва в ньому міститься інформація про клієнта, у центрі – фінансова інформація, справа – банківські реквізити та QR-код для швидкої оплати.

«Працюючи над дизайном нової платіжки, ми орієнтувалися насамперед на її зручність для клієнтів. Ми розробили два варіанти – горизонтальну та вертикальну. Потім у фокус-групі з працівників та клієнтів зробили опитування і вертикальна структура отримала удвічі більше позитивних відгуків. На ній вся головна інформація розміщена по центру. Це сума до сплати, заборгованість чи переплата, тариф за розподіл, річна замовлена потужність і окремим блоком показання лічильника», – розповідає начальник управління роботи з абонентами АТ «Київгаз» Людмила Гребещук.

Компанія врахувала нарікання споживачів на малий розмір шрифту у рахунку. Нова структура допомогла збільшити шрифт та виділити важливу інформацію для клієнта – номер особового рахунку, адресу та контактну інформацію компанії.

Таку ж структуру має рахунок в особистому кабінеті та її електронний варіант, який  «Київгаз» надсилає на електронну пошту.

Нагадаємо, що споживачі, які бажають отримувати рахунки на email, можуть підписатися на його розсилку в Особистому кабінеті на сайті «Київгазу».

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б