Служба аварійних робіт  АТ «Київгаз» виконала за 2020 рік понад 14 тисяч заявок киян на номер «104». Головне завдання служби – швидко локалізувати й ліквідувати витік газу, щоб забезпечити надійне газопостачання.

Восени і взимку, зокрема в опалювальний період,  кількість заявок на добу зростає вдвічі у порівнянні з весняно-літнім періодом. Вмикаючи газові котли, інтенсивніше використовуючи газові водонагрівачі, кияни виявляють несправності, які не помічали раніше. У більшості випадків ці несправності є причиною витоку газу.

“В опалювальний період ми отримуємо понад тисячу заявок у місяць. Наші сім бригад встигають виконувати всі заявки. Оперативне реагування на виклики забезпечує спеціальний програмний комплекс, який дозволяє диспетчерам спрямовувати на виклики найближчу бригаду”, – зазначає Максим Меренков, головний інженер управління аварійно-відновлювальних робіт АТ “Київгаз”.

Аварійна газова служба працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Це 200 спеціалістів, які пройшли спеціальне навчання і вміють працювати в екстремальних умовах, швидко реагувати в критичних ситуаціях. Адже від професійних навичок членів бригади  часто залежить життя і здоров'я людей.

Автомобілі служби оснащені сучасним обладнанням, – від течешукача до гідравлічного обладнання для перетискання газопроводів, – щоб якнайшвидше локалізувати й ліквідувати витік газу та провести нагальні ремонтно-відновлювальні роботи.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б