З 1 квітня 2021 року «Київгаз» змінив логотип та фірмовий стиль – вони стали простими і лаконічними. В основі логотипу – класичний символ газової компанії – запалений газовий пальник. Змінилася форма логотипу, яка адаптована під сучасні цифрові майданчики. Він має органічний вигляд на гаджетах, якими користуються клієнти компанії.

«Київгаз» змінюється разом з киянами і самою столицею. Наші клієнти хочуть мати справу з компанією, яка пропонує сучасні рішення й знається на трендах», – зауважує Олена Мічуріна, керівниця відділу зв’язків з громадськістю.

З розвитком технологій змінилася архітектура мереж, з'явилися нові технології та обладнання. «Київгаз» сьогодні – це сучасна компанія, яка впроваджує онлайн-сервіси, розробляє програмні комплекси, модернізує газові мережі, використовуючи інноваційні рішення, відкриває сучасні центри обслуговування клієнтів.

Оновлення фірмового стилю відбуватиметься системно та поетапно: спочатку на документах, поліграфічній продукції, посвідченнях працівників, вебресурсах компанії, а згодом на формі, автомобілях та вивісках.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б