20 серпня замінили засувку та побудували новий колодязь на перехресті вулиці Луганської та проспекту В. Лобановського. Тепер у випадку аварійної ситуації спеціалісти «Київгазу» швидко розділять розподіл газу між Солом'янським та Голосіївським районами Києва,  адже колодязь розташований на межі цих районів.

Відтоді як збудували колодязь  (у 1955 році), навколо нього під землею з'явилася велика кількість суміжних комунікацій: напірна каналізація, траса теплопостачання, трубопроводи водопостачання, мережі кабелів. Це призвело до певних технічних обмежень його розташування. Наші фахівці провели кропітку роботу: акуратно демонтувавши старий колодязь, встановили новий і сучасний, відповідно до вимог чинного законодавства.

Під час ремонтних робіт з'явилася потреба в оновленні газопроводу. Для цього тимчасово обмежили розподіл газу до 4 міських котелень і 50 домогосподарств. Приєднуючи новий газопровід, наші фахівці виконали 18 зварних стиків, а це понад 86 метрів суцільного зварного шва. На місці позмінно працювали 24 спеціалісти трьох підрозділів компанії: Управління екслуатації газового господарства №1, Служби технічного нагляду  та Управління аварійно-відновлювальних робіт.

Найближчим часом благоустрій розкопаної території буде відновлено, адже «Київгаз» дбає про безпечну доставку газу киянам.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б