«Київгаз» за два дні відновив газопостачання в 197 квартирах багатоповерхового будинку по вулиці Кошиця, 7.

Будинок та його система газопостачання були пошкоджені під час артилерійського обстрілу. Зовнішній газопровід на стіні будинку був зірваний вибуховою хвилею, пошкоджені внутрішні газопроводи у деяких помешканнях.

«Київгаз» власним коштом відновив пошкоджений  газопровід. Фахівці компанії замінили  крани та виконали регламентні роботи по пуску газу, а також обстежили та відремонтували решту пошкоджень внутрішньобудинкової системи газопостачання.

Газ у свої домівки отримали майже всі мешканці будинку, окрім 40 квартир, де суттєво пошкоджені чи зруйновані балкони та вибиті вікна на кухнях. У зв’язку з цим подача газу до таких квартир наразі є неможливою відповідно до Правил безпеки систем газопостачання. Роботи з відновлення тривають – пуск газу залежить від швидкості усунення пошкоджень будівлі.

За час бойових дій в Києві були пошкоджені газові мережі в понад 50 багатоповерхівках у Дарницькому, Оболонському, Подільському, Святошинському, Шевченківському районах столиці. У більшості будинках газовики відновили розподіл газу.

Співробітники «Київгазу» продовжують працювати, виконуючи роботи з ремонту і модернізації відповідно до інвестиційної програми компанії, щоб система газопостачання Києва працювала стабільно.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б