15 лютого газовики взяли участь у спецпогашенні поштових марок «Воїни світла. Воїни добра». Цю серію марок «Укрпошта» присвятила українським службам, які у розпалі війни відновлюють інфраструктуру. Це перший поштовий випуск у 2023 році.

«Воїни світла і добра» – це газовики, енергетики, водопостачальники, дорожники й зв’язківці. Кожній професії присвячена окрема марка. Автор серії – Олександр Нікітюк.

На презентації марки «Київгаз» представляв Максим Меренков, начальник управління аварійно-відновлювальних робіт, який вже понад 10 років координує роботу аварійної газової служби. Працівники цього підрозділу першими виїжджають на аварійні ситуації. Для них звично працювати в екстремальних умовах, швидко реагувати в критичних ситуаціях.

24 лютого бригади продовжили свою роботу: виїжджали на усі виклики, рятуючи киян від небезпеки, потім були залучені до відновлення газопостачання у пошкоджених будинках.

Війна стала для нас випробуванням на стійкість, витривалість, організованість – ми справилися і справляємося, продовжуючи дбати про безпеку й комфорт киян.

Відчуваємо гордість за те, що нашу професію відзначили на марках. Не зупиняємося навіть перед обличчям війни, бо знаємо, що потрібні Києву!

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б