У Голосіївському районі 27 квітня відбулося тренувальне заняття Управління аварійно-відновлювальних робіт «Київгазу» на тему «Пошкодження поліетиленового газопроводу» за участі оперативних служб міста Києва.

Під час тренування фахівці аварійної служби успішно відпрацювали всі кроки для усунення наслідків пошкодження будівельними механізмами газопроводу середнього тиску діаметром 315 мм. У межах тренувальної програми були відтворені події, наближені до реальної аварійної ситуації.

Локалізувати аварію на місці без відключення абонентів від газопостачання дозволило застосування пережиму труби. Нагадуємо, що дану технологію аварійники «Київгазу» почали використовувати ще з 2014 року.




Аварійна служба «Київгазу» провела тренування з локалізації пошкоджень газовопроводу Аварійна служба «Київгазу» провела тренування з локалізації пошкоджень газовопроводу Аварійна служба «Київгазу» провела тренування з локалізації пошкоджень газовопроводу Аварійна служба «Київгазу» провела тренування з локалізації пошкоджень газовопроводу

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б