Близько 400 мешканців мікрорайону Жуляни звернулися до тимчасового консультаційного центру та центру обслуговування «Київгазу» протягом першого тижня їх роботи . Фахівці компанії продовжують надавати консультації та допомагати споживачам у розв’язанні їх питань.

За вказаний період технічні спеціалісти провели ревізію та ремонт ГРП і ШРП . Також було здійснено капітальний ремонт станції катодного захисту житлового масиву. Підрозділами «Київгазу» реалізуються заходи з ліквідації витоків газу.

Наразі проводиться підготовка до випробування газорозподільних мереж на герметичність. Воно буде здійснюватися під надлишковим тиском, що перевищує граничні норми, встановлені виробниками обладнання. Тому фахівці компанії перед випробуванням мереж проводять відключення газового обладнання домогосподарств від газопостачання – уже понад 60% споживачів убезпечили свої газові прилади.

Наголошуємо, що для скорочення термінів відновлення розподілу газу, споживачі мають забезпечити безперешкодний доступ фахівців АТ «Київгаз» до всіх газифікованих приміщень.

Нагадуємо , що відновлення розподілу природного газу споживачеві можливе за умови відсутності витоків та порушень Правил безпеки систем газопостачання, а також відповідності до норм Кодексу газорозподільних систем, ДБН В.2.5-20-2018 «Газопостачання» та інших вимог чинного законодавства в галузі газопостачання.

Інформація про хід ремонтних робіт доступна:

● у Viber

● в Telegram

● на стенді в тимчасовому центрі обслуговування

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б