Постановою НКРЕКП від 06 березня 2020 р. № 580 встановлено мінімальні обсяги річної замовленої потужності на розрахунковий календарний рік для споживачів природного газу, які мають фактичний період споживання природного газу менший ніж дев'ять місяців, а також для споживачів, які не споживали природний газ протягом усього попереднього газового року.

Замовлена потужність споживача на розрахунковий календарний рік визначається виходячи з фактичного обсягу споживання за газовий рік, що передував розрахунковому календарному року, але не може бути меншою за:

39 куб. м – для об’єкта побутового споживача, на якому природний газ використовується тільки для приготування їжі (13,10 грн. на рік для абонентів АТ «КИЇВГАЗ»); 

126 куб. м – для об’єкта побутового споживача, на якому природний газ використовується для підігріву води та приготування їжі (42,34 грн. на рік для абонентів АТ «КИЇВГАЗ»);

314 куб. м – для об’єкта побутового споживача, на якому природний газ використовується комплексно, у тому числі для опалення, або об’єкта споживача, що не є побутовим (105,50 грн. на рік для абонентів АТ «КИЇВГАЗ»).

У квітні 2020 року таким споживачам природного газу буде здійснено перерахунок за послугу розподілу у відповідності до вимог вищезазначеної постанови державного регулятора. 

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б