Керівництво «Київгазу» офіційно заявляє, що не підтримує можливий перерахунок оплачених рахунків у зв’язку з заниженими нормами споживання, які встановив Кабінет міністрів України навесні 2015 року, зважаючи на складну соціально-економічну ситуацію в країні.

Повідомляємо, що 28 січня 2016 року Кабінет міністрів програв суди в трьох інстанціях через необґрунтоване зниження норм споживання газу для користувачів без лічильників і доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості затвердити порядок перерахунку для кінцевих споживачів вартості вже спожитого природного газу за 9 місяців.

24 березня 2016 року Кабмін прийняв 3 нових рішення:

  • Скасувати всі старі нормативні акти, що встановлюють норми;
  • Прийняти нові норми;
  • Доручити профільному міністерству — Міністерству енергетики та вугільної промисловості — розробити і затвердити порядок перерахунку вартості природного газу, спожитого в період дії постанови № 237 від 29.04.2015 р.

Позиція компанії полягає у тому, що в умовах падіння реальних доходів населення і високої інфляції, споживачам буде складно покрити єдиним платежем різницю в нормах споживання за 9 минулих місяців.

Ми відкрито заявляємо, що не будемо ініціатором виставлення перерахунку абонентам.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б