У рамках місячника безпечного користування газом у побуті 24 лютого представники ПАТ «Київгаз» завітали до київської Середньої школи №84. Робітниками компанії було проведено навчальний урок про правила безпеки користування побутовими газовими приладами. Учні трьох молодших класів із зацікавленістю слухали газовиків, які навчали малечу правилам обережної поведінки з газовими приладами.

Після лекції була проведена вікторина, де кожен учень відповідав на запитання і за правильну відповідь отримував цікаві подарунки. Вчителі закладу зазначили, що завдяки заходам, які регулярно проводить ПАТ «Київгаз» діти дуже добре засвоюють основи безпечного користування газом. А головне — це отримання навичок щодо правил поведінки під час аварійних ситуацій: як розпізнати витік газу та куди звертатись у випадку виникнення аварійної ситуації.

Кожного року ПАТ «Київгаз» у осінньо-зимовий період провидить заходи з ознайомлення учнів загальноосвітніх шкіл кожного району міста Києва. За оцінками представників компанії, подібні зустрічі з школярами дозволяють значно підвищити культуру користування природним газом у побуті та знизити рівень аварійності та виникнення надзвичайних подій. Адже діти починають набагато відповідальніше ставитись до користування газовими приладами та стають найкращим прикладом для своїх батьків.

 

 

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б