Щомісяця понад 140 тисяч киян передають показання індивідуальних газових лічильників, користуючись дистанційними сервісами АТ «Київгаз». В умовах поширення коронавірусної інфекції це є найбезпечнішим способом інформувати компанію про обсяг спожитого газу.

Знімають показання газового лічильника споживачі  самостійно, фіксуючи їх станом на 1 число місяця. Щоб  показання приладів обліку було взято до уваги для визначення розміру оплати за спожитий газ, їх бажано передавати до 3-го числа.

Клієнти компанії можуть обрати будь-який зручний спосіб передавання показань:

  1. особистий кабінет: cabinet.kyivgaz.ua
  2. чатбот у мережі Телеграм: telegram.me/KyivgazBot
  3. автовідповідач контакт-центру (044) 495-04-04 та (097) 495-11-04 (натиснувши цифру *2 і користуючись підказками голосового меню, ввести номер особового рахунку та показання)
  4. електронна пошта contact@kyivgaz.ua (вказати ПІБ, номер особового рахунку (або адресу), показання лічильника).

Ці сервіси доступні для користувачів газу і в новорічні та різдвяні свята.

«У період пандемії кількість киян, які передають показання лічильників дистанційно, зросла на третину. Ми дякуємо клієнтам, які вчасно передають показання лічильників і допомагають своїм батькам, бабусям і дідусям. Найпростіше це робити в особистому кабінеті, додавши всі потрібні адреси», – зауважує начальниця управління роботи з абонентами Людмила Гребещук.

Надання показань лічильника є обов’язковим для всіх споживачів газу, які мають індивідуальні лічильники. Якщо споживач не передає показання регулярно, сума до сплати за спожитий газ розраховується відповідно за прогнозованим, а не фактичним споживанням. Термін передавання показань визначений Кодексом газорозподільних систем (затверджений постановою держрегулятора від 30.09.2015 №2494).

Читайте новини АТ «Київгаз» у соцмережах:

t.me/kyivgaz_ua

www.facebook.com/kyivgaz.ua

www.instagram.com/kyivgaz.ua

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б