У зв’язку з проведенням модернізації та секціонування газових мереж, АТ «Київгаз» повідомляє про тимчасове припинення розподілу газу з 15 травня побутовим та непобутовим споживачам мікрорайону Жуляни за адресами, перелік яких додається.

Перепрошуємо за тимчасові незручності.

До виконання робіт буде залучено понад 200 фахівців та близько 30 одиниць автомобільної техніки, включаючи спецтавтотранспорт.

Роботи по відновленню розподілу природного газу будуть проводитися з 27 травня. За умови надання фахівцям АТ «Київгаз» безперешкодного доступу до всіх газифікованих приміщень для огляду та перевірки, терміни відновлення газорозподілу можуть бути скорочені.

Нагадуємо, що відновлення розподілу природного газу споживачеві можливе за умови відсутності витоків та порушень Правил безпеки систем газопостачання, а також відповідності до норм Кодексу газорозподільних систем, ДБН В.2.5-20-2018 «Газопостачання» та інших вимог чинного законодавства в галузі газопостачання.

Для споживачів працюватимуть консультаційний центр та тимчасовий центр обслуговування.

До тимчасового центру обслуговування можна звернутися для
:

  • отримання консультації фахівців «Київгазу»;
  • укладання чи переоформлення договору розподілу природного газу;
  • внесення коригувань чи уточнень до персоніфікованих даних;
  • виклику фахівця для усунення виявлених порушень, ремонту або заміни газового обладнання, а також (за необхідності) подальшого внесення змін до проектно-виконавчої документації;
  • надання акта перевірки та прочищення димвентканалів.

 

Консультаційний центр

Тимчасовий центр обслуговування

Адреса: вул. Отця Анатолія Жураковського, 3

Адреса: вул. Дмитра Луценка, 10-А, оф. 76

Графік роботи

Пн-Пт 10:00-20:00 
Сб-Нд 10:00-18:00

Консультацію також можна отримати:

  • у Viber та Telegram
  • на сайті (розділ «Клієнтам» → «Зворотний зв’язок»).

Інформування про хід ремонтних робіт буде здійснюватися у Viber та Telegram каналах, а також на стенді в тимчасовому центрі обслуговування абонентів житлового масиву Жуляни.

Довідково:

Секціонування газових мереж – важливий етап модернізації та забезпечення безперебійної роботи енергетичної інфраструктури міста. Це дозволить знизити ризик масових аварійних відключень споживачів під час опалювального сезону, зокрема у зв’язку із загрозою обстрілів об’єктів критичної інфраструктури країною-агресором.

Якщо раніше у випадку аварії розподіл природного газу потрібно було припиняти близько 1 800 абонентам масиву, то тепер усувати пошкодження можна буде відключаючи лише частину споживачів. Це впливає і на оперативність робіт – після проведення модернізації та секціонування час на відновлення газорозподілу скоротиться.

Зазначимо, що фахівці АТ «Київгаз» також здійснять повну ревізію шафових газорегуляторних пунктів (ШГРП) та комплексне приладове обстеження мереж, протяжність яких складає понад 11,7 км.

 

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б