ПАТ «Київгаз» є оператором газорозподільної системи, що здійснює діяльність з розподілу природного газу, а також виконує функції оперативно-технологічного управління газорозподільною системою. У відповідності до вищезазначеного правового статусу на ПАТ «Київгаз» покладено ряд зобов’язань, що першочергово пов’язані із необхідністю дотримання основоположних правил газової безпеки.

Впровадження умов безкомпромісної газової безпеки в місті є найбільш пріоритетним завданням. Із року в рік аварійна служба ПАТ «Київгаз» демонструє покращення статистичних показників, відновлювальні роботи проводяться із застосуванням найкращого обладнання, а газове устаткування модернізовано у відповідності до сучасних стандартів. Наразі найбільшу стурбованість викликає стрімке поширення посередників, які не тільки нехтують правилами газової безпеки, а й вводять киян в оману.

На жаль, станом на сьогоднішній день в місті Києві діє значна кількість приватних підприємств, які відверто ігнорують правила газової безпеки та надають недоброякісні послуги. Нерідко результатами роботи таких виконавців є численні порушення, з якими представники ПАТ «Київгаз» зіштовхуються під час проведення планових технічних оглядів. Також виникають випадки суттєвої затримки проведення газифікації житлових будинків через невідповідність фактично здійснених монтажних робіт затвердженій проектній документації. Наявність порушень вимог чинного законодавства щодо правил газової безпеки не може бути предметом для компромісу: підключення встановленого із порушеннями обладнання можливе виключно після усунення всіх наявних невідповідностей.

ПАТ «Київгаз» є єдиною в місті Києві компанією, яку уповноважено надавати повний обсяг послуг у газовій сфері. Підкреслюємо, що з будь-яким питанням кожен споживач може звернутися напряму без залучення посередників. Просимо киян звертатись тільки до перевірених надавачів послуг.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б