Небажання Київенерго розраховуватися за послуги розподілу природного газу унеможливить подальше нормальне функціонування компанії, що першочергово створить негативні наслідки для киян, більшість з яких сплачують рахунки за опалення та гаряче водопостачання саме ПАТ «КИЇВЕНЕРГО». У 2017 році одразу декілька місяців поспіль більша частина столиці була залишена без гарячого водопостачання, що сталося через неплатоспроможність Київенерго.

Не зважаючи на значну заборгованість, настання опалювального періоду не могло залишити іншого вибору, окрім як повністю відновити розподіл природного газу для потреб ПАТ «КИЇВЕНЕРГО». Борг підприємства перед ПАТ «Київгаз» не тільки не зменшився, а продовжив стрімко зростати і наразі перевищує 200 мільйонів гривень. Увесь цей час Київенерго отримує грошові кошти від киян, не вважаючи за потрібне розраховуватись із власними постачальниками послуг.

ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» формує вагому частину доходу ПАТ «Київгаз». Співпраця в умовах систематичної несплати та подальшого накопичення боргу створює значні ризики для газорозподільної компанії. Необхідність забезпечення повноцінного та безперебійного функціонування ПАТ «Київгаз» змусить вдаватися до передбачених законодавством санкцій.

 

Контакт-центр (044) 495-04-04 (097) 495-11-04

Електронна пошта
Адреса для листування Київ, вул. Михайла Бойчука, 4Б